Locație – Centrul Pinochio

 Lumea lui Pinocchio

  • Adresa:Strada Alexandru Ioan Cuza 23 Oras Panciu – Jud. Vrancea
  • Cod Poştal: 625400
  • România

Cum ajungeti la noi:

Cu trenul:

Din Bucuresti-Otopeni sau Baneasa Bucuresti, luați autobuzul 780 spre centrul orașului (Otopeni fi atent la autobuzul pleacă direct de la aeroport, și trebuie să ieșiți din Aeroportul Baneasa si Bucuresti-Ploiesti cruce Soseaua (drumul care se află în fața aeroportului) costul unei călătorii este singur. 3.50 RON.Scendere oprit la Gara de Nord. Gara de Nord pentru a prinde un tren spre Focsani (direcția Iași sau Suceava. costuri 32 , 50 RON 44.00 RON indiferent dacă repede sau dacă Intercity).

Odată ce ajunge la Focsani (aproximativ trei ore de mers cu trenul) să ia un taxi de la gara la Panciu (cere „bon fiscal”. Cost: Aproximativ 50.00 RON).

Cu autobuzul:

Urmați indicatoarele spre Gara de Nord. De acolo iau autobuzul numărul 85 spre troleibuz Gara Obor (Bucuresti Est). În afara Obor stația de microbuze care sunt ply între București și Focșani (Cost: 30.00 RON). La sosirea la stația de autobuz din Focșani (aproximativ trei ore), să ia un microbuz la Panciu (direcția: Soveja, ora: 13:30, 16,16:30, ultima la 18.10). Dacă ajungeți după ultima cursă, să ia un taxi pentru a Panciu (urmați instrucțiunile pentru ca trenul).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top