Redirectionare 3,5% din impozit pe salariu sau pensie

 Salariații  si pensionarii  pot ajuta  Asociatia Lumea lui Pinochio din Panciu, Vrancea, prin   redirectionarea a 3,5% din impozitul pe salariu sau pensie. Acest gest de bunavointa nu  va costă decât putin timp pe care va rugam sa ni-l acordați si pentru care  va multumim. 

   Pasul 1. Accesati link-ul * unde se afla fomularul  cu datele noastre  precompletate.

  Pasul 2. Completați  cu datele dumneavoastra  si semnați 

  Pasul 3. Depuneti personal sau expediati prin poștă la administrația financiară  la care este arondata localitatea  de domiciliu sau la administrația financiară județeană.  Expediati prin e-mail  pe adresa secretariat@lumealuipinocchio.org

 Asociația Lumea lui Pinocchio este o organizatie dedicată sustinerii, recuperării și integrării copiilor aflati in pericol de separare de familie, abandon scolar, delincventa juvenila. Centrul nostru este frecventat  de peste 50 de copii care sunt ajutați să frecventeze școala prin oferirea  de rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, o masă caldă  și o gustare, ajutor la efectuarea temelor. Totodată desfășurăm activități de educație  non- formală pentru formarea unor deprinderi, aptitudini si comportamente pentru o viață independentă și civilizată precum si consiliere si asistenta copiilor si familiilor acestora.
Nu uita, redirectionarea ta sprijina educatia unui copil ca parte a procesului de faurire a unui destin mai bun si in devenirea sa ca cetatean responsabil!
Îți mulțumim din suflet că esti alaturi de echipa noastra!
Asociația Lumea lui Pinocchio

formular 230 *

*  daca completati, semnati  si trimiteti accesand link-ul,  formularul va fi trimis automat prin e mail organizatiei noastre

Scroll to Top