Casa voluntarilor

hpim0290.jpgCasa voluntarilor este locul in care a luat nastere proiectul, prima casa care a gazduit fetele care ieseau din casa de copii din Panciu si care a gazduit pentru ani de zile birourile asociatiei, inainte ca acestea sa fie transferate la Centrul “Pinochio”.
Casa a mai gazduit si voluntari locali si internationali din 2000 (anul in care a fost achizitionata) si care pe parcursul anilor a suferit transformari care au adus-o la capacitatea de a gazdui 10-12 persoane, servicii si bucatarie. Casa continua sa isi mentina functia de ospitalitate pentru grupurile de tineri vizitatori in Panciu pe timp de vara.

Lucrari de realizat: renovarea  unei camere ce prezinta infiltratii de apa si umiditate in pereti, inclusiv montarea unui paviment nou, izolarea externa a intregii structuri pentru a preveni infiltratiile de umiditate si implicit economisirea curentului electric, schimbarea ferestrelor existente cu ferestre termoizonlante, montarea unei fose biologice in conformitate cu legea, punerea in functiune a instalatiei de incalzire pe gaz, renovarea peretilor din sala de mese.

Cronistoria degli interventi sulla Casa dei Volontari

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top