CASADELICIILOR…!!!

Duminica 14 noiembrie 2010 s-a încheiat a doua ediţie a Salonului Deliciilor Alimentare, desfăşurată la Sala Palatului în centrul Bucureştiului, în Romania.

Patronată de Ambasada Italiei în România de ICE (Unimpresa e  Camera di Comercio) şi organizată de ADV Comunication, cea de-a doua ediţie a Casei Deliciilor a avut un succes mai mare faţă de cea anterioară, atât din partea publicului cât şi din partea Mass Mediei care a dat o amploare iniţiativei.

Şi în acest an a fost un triumf al culorilor, al parfumurilor şi mai presus al gusturilor. Trecând pe lângă standuri exista posibilitatea de a degusta o bucăţică de brânză de oaie acompaniată cu un pahar de coniac, la standul care aparţinea Provinciei Cagliari, ca apoi să se treacă la degustarea unui anumit tip de pâine Sciocco cu un strop de ulei de măsline din Provincia Prato, terminând cu clasica cafea expreso scurt. Însă tururile gastronomice printre standurile privesc şi regiunile Montalcino, Rieti, Vercelli… Un propriu şi adevărat tur al Italiei al mâncărurilor  şi al băuturilor bune.

Tricoul…mai precis tricoul Roz purtat de câştigători va fi înmânat celor care au pus sub reflectoarele salonului  SOLIDARITATEA.

Un loc al onoarei al are cu siguranţă Dott. Bertola patron al manifestaţiei, care pentru al doilea an consecutiv a pus la dispoziţia CIAO (Comitato Italiano Associazioni Ong în România) un mare stand unde realităţile noastre sociale şi-au putut prezenta activitatea lor publicului prezent la salon, şi care inevitabil s-a oprit pentru a privi materialele informative prezente, cerând informaţii despre posibilitatea de a ajuta, fie ca voluntar fie prin ajutor economic sau material.

Asociaţia Rom pentru Rom şi IBO Italia au fost prezente prin prezenta  Federicăi  şi a  Lindei. Publicului aflat de faţă i s-a prezentat proiectul noi structuri a Centrului Pinochio.

Organizatorul a fost aplaudat de către cei prezenţi, pentru iniţiativa UN BUNIC CA AMIC ( UN NONNO PER AMICO), Într-un enorm coş, în centrul salonului, au fost adunate de expozanţi prezenţi, ca donaţie numeroase produse alimentare expuse, destinate unei Fundaţii Don Orione (membru CIAO). Reprezentanţilor firmelor din provincia Cagliari, Prato, şi Rieti, restaurantelor şi distribuitorilor prezenţi, PARMALAT şi TERRE D’ACQUA, avem toată recunoştinţa pentru consistenţa donaţiei făcută, şi un mulţumesc pe toată durata prezenţei noastre la Salon.

Şi noi am fost mulţumite de succesul acestei ediţii a Casei Deliciilor.Urăm pentru cea de-a treia ediţie, mai mult succes cu publicul, şi cu siguranţa că vom fi din nou prezente, pentru a putea da contribuţia noastră acestui eveniment, fructificat şi de ONG-uri.

La revedere 2010

C.I.A.O. ROMANIA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top