Concurs de fotografie 2016 – “Da click pe solidaritate”

Campuri de lucru, Serviciul European de Voluntariat, Serviciul Civil, Schimburi de Tineri, campanii de sensibilizare, reuniuni în școli, activități și evenimente unde voluntariatul a fost prezent: experiențe pline de emoție, bucurie și muncă grea, momente de creștere, schimb și dialog, de amintiri personale și colective.

Chipuri, ochii, culori, peisaje. Fotografia captează aceste imagini, le dă formă, lăsând timp pentru reflecție și în același timp, spunând ceea ce am văzut și ceea ce am trăit/ experimentat. Asociatia „Lumea lui Pinocchio” Panciu ca promotor al proiectului „Da click pe voluntariat” si partenerii Asociatia pentru Dezvoltare Durabila „Focul Viu” (Focsani) si Asociatia „Voluntariat pentru Viata” (Marasesti), propun un concurs de fotografie pentru voluntarii care au participat la activitățile celor 3 asociatii, timp de săptămâni, luni sau mai mult.

Proiectul este finantat prin Granturile SEE 2009-2014 în cadrul Fondului ONG in Romania.

Concursul fotografic „Da click pe solidaritate” vrea să fie un moment pentru a împartăși fiecare piesă de aventura și a forma un singur puzzle în care fiecare persoană se poate regăsi.

„Focalizează!!!”

Așteptăm fotografiile tale, amintindu-ți că pentru noi fotografia este un instrument ce adaugă valoare și importanță, demnitate și drepturi persoanelor dezavantajate, fără să speculeze despre dificultățile și suferințele celor defavorizați.
Fotograful cunoaște realitatea înainte de fotografiere, știe când să se oprească și când să aștepte.

REGULAMENT CONCURSULUI
Cerințe pentru participare:
Concursul este deschis tuturor voluntarilor care au participat la activitățile proiectului „Da click pe voluntariat” la sediile partenerilor din Panciu, Focșani și Mărășești.

Modalitatea de a aplica:
Participarea este gratuită, fiecare participant trebuie să trimită 2 fotografii (făcute de el) în format digital cu o scurtă descriere sau un titlu la adresa e-mail secretariat@lumealuipinocchio.org, trebuie să specifice numele, prenumele și numărul de telefon.

Caracteristici fotografii:
Sunt interzise fotomontaje sau fotografii cu adăugiri scrise.

Tema:
Fotografiile trebuie să reprezinte lumea voluntariatului, solidaritatea dintre beneficiarii activitatilor de voluntariat si voluntari cu scopul de a asigura o mai mare vizibilitate la eforturile depuse de voluntarii de toate vârstele și medii sociale din sectorul de voluntariat.

Termen limită:
Fotografiile trebuie trimise până la data de 05.04.2016

Premiu:
Concursul va fi jurizat si va exista un eveniment de premiere.

Concursul va avea o expozitie fotografica itineranta la sediul organizatiilor si institutiilor din judetul Vrancea.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top