Istoria discursurile de pe Casa de Voluntari

2000-2007:
Casa în ultimii ani, a suferit lucrări de renovare continue cu privire la camerele interioare și a văzut construcția de o bucatarie, o baie cu duș camere și dormitoare comune.
Acoperișul a fost refăcut.

2008:
s7301733.jpg

Cu prezența stabilă a master Vasile calitate de șef al locurilor de muncă Structuri la Casa de voluntari au devenit coordonate , continuă și calitativ mult mai consistent . În plus , intensificarea numarului de lagare de munca si de constructii promovate de partenerii noștri de proiect IBO Italia și ACLI Provincia Lodi ( IT) au făcut posibilă o îmbunătățire substanțială a vizualului și gazdă a casei , cu toate că mai sunt multe de făcut . Sosire L ” în mod permanent începând cu luna septembrie Cristi a făcut de întreținere și logistică mai eficientă .
A fost necesar pentru reconstruirea a două sobe de lemn cu inspecția și curățarea coșurilor de fum , au fost construite rafturi pentru construirea noii dispensații , camerele au fost repictate , peretele din spatele sobei din sala de mese este fost curățate și gresie , și au fost instalate câteva ustensile de bucătărie și perdele , făcând casa mai confortabil , de pe bancă în hol și-a asumat deja rolul de stocare internă de lemn să-l păstrați la fel de uscat ca , având în vedere cele mai umede luni.
s7301506.jpgE „a fost, de asemenea, reamenajat sala de mai sus cămară cu” sosirea primăverii va deveni un depozit pentru stocarea de îmbrăcăminte pentru a fi distribuite copiilor.
Gardul de frontieră a fost reconstruit, reamenajat grădina grădină și copaci tunși prezente.
Pentru toate aceste locuri de muncă datorită Angelo (în prezent Credincios Panciu), Stephen (Dam TRA bagai), un discipol al lui Paul Ștefan), David (un alt loialist Panciu), Andreina și Manuela (logistică domiciliu), Dino (roaba și cu rasete), Renzo (umor bun și proiecte), Vincenzo (grătar și „ai înțeles?”), Piero (rafturi), Andrea (masina de prelucrare a lemnului).

Ianuarie 2009:
vasile_sito.jpgUn moment istoric a subliniat „începutul noului an: l ‘instalarea unui încălzitor de apă în bucătărie, cu amabilitate donate de” ACLI provincie din Lodi, care a dat în cele din urmă „rămas bun de la temut și urât de spălat vase făcute cu apă rece,” apă caldă acum curge lin, chiar în această cameră.
Lucrările de întreținere au fost efectuate pe cazan în baie, revopsite și restaurat, și pe paturi de pensiune, consolidată în „posibilitate ar trebui să găzdui în viitor” grea „și echipate cu scări care facilitează” accesul la „scari”.

Februarie-martie 2009:

În ultimele câteva luni, s-au văzut lucrarea logistic iarnă să se concentreze pe modernizarea casei: direct de la Piatra Neamt a ajuns, datorită bunătatea lui Iosif, o veche cunoștință a Rom a scris Rom, un set de mobilier care a aparut casa și a făcut-o mult mai confortabil voluntari.
Camera vede acum o canapea confortabilă pentru oaspeți, plasate în așa fel încât să fie atât un punct de vedere bun pentru televiziune și discuții cu cei care stau la masă.
Managementul de spațiu în camera de voluntari este mai ușor atunci când există un nou dulap mare, și un dulap mic, plasat în cămară salută materialului de curățare ceea ce face mediu mai ordonat.

Aprilie-mai 2009:

Perioada de tranziție între un sezon, iar celălalt este o perioadă de muncă în perspectivă, ușurința de întreținere pentru următoarele câteva luni de activitate provocatoare și de a face casa mai confortabilă Voluntarii în vedere sosirile de participanți la tabere de vară, și de cercetași seniori.
Sala de baie a voluntarilor a fost modernizat, cu schimbarea de unele părți ale toaletă și reseta încuietorile ușii, acum uzat de prea mult folos, chiar și bucătărie conductele de apă de robinet au fost stabilite pentru același motiv.
Oprirea de încălzire, a coincis cu sosirea sezonului cald (acum se doar pe încălzitorul de apă în baie pentru a încălzi apa din duș), a permis întotdeauna foarte activă a face ordine un pic Hristoși „în magazia de lemne, chiar și în special pentru a permite furnizarea de vară pentru iarna viitoare (lemn, costă mai puțin decât timpul cumpărat de iarna).

Unie 2009:

Centrul Pinochio se închide o săptămână , după o perioadă de activitate intensă și în anticiparea dell’impegnativa vară , Maestrul Vasile și să rămână singurul Cristi curajos de a lucra ( săptămână lor off va fi cea următoare) , și pentru a profita de lipsa total de persoane în diverse facilități pentru a efectua lucrarea mai delicat , care nu ar fi în mod normal efectuată : voluntarii si sala de mese sunt văruite a ” improspata un pic „, a mediului . ” Ochiul artistic de Master adaugă ” unele splash ” de galben și roșu la alb ” instituțional „, oferind camera o impresie de mare lățime , precum și de curățare .
Încălzitorul de apă în baie , uzat prin folosirea intensa de iarnă , vor fi reparate și a revenit la fosta sa splendoare , este nevoie , de asemenea, posibilitatea de a țiglă din nou .
Cameră de absență a săptămânii permite voluntari pentru a face dăunătorilor anual : Flea ( și paraziții , în general ) , activ din nou după ” pauza de iarnă „, și în special mari probleme , având în vedere abundența de lemn și copaci , nu va avea o viață ușoară .
Cristi , de asemenea, dedicat de curățare cele mai dificile : cele doua camere superioare , cea de deasupra cămară și cea de deasupra camerei de voluntari , de obicei, folosite ca de depozitare pentru haine, pantofi și materiale , în general , sunt curățate și dezinfectate de sus în jos : materialul prezent în aceste camere , acumulate într-una din camerele de la parter vor fi spălate și dezinfectate , îmbrăcăminte sport , haine pentru copii , reciclat haine vechi ar fi costume , totul va fi împărțit și rearanjate în camere cu funcții de ordin superior și , de asemenea, în vedere de ” sosirea iminentă a unei sarcini cu un material furnizat .
La poarta exterior este dat antirugină .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top