O vara plina de intalniri la Centrul Pinocchio!

Programul Vara impreuna” a fost unul plin de intalniri pentru Asociatai Rom pentru Rom!

scout 2012

Din 4 pana in 14 august 2012 ne-au facut companie tineri din grupul SCOUT din localitatea italiana Lonigo, care au realizat laboratoare creative pentru copii de la Centrul Pinocchio. Au fost implicati si in activitati manuale in cadrul centrului. Personalul Asociatie Rom pentru Rom va multumeste pentru ajutorul vostru, pentru suportul oferit si pentru specialitatea voastra  specialità  “Gnocchi burro zucchero e cannella”!

Din 25 august pana in 2 septembrie, un grup de clown, apartinand asociatiei italiena V.I.P., aflata in misiune in Romania, au realizat laboratoare de clownerie si de jonglerie adresate copiilor si adolescentilor din Panciu concluzionandu-se cu un spectacol la sediul nostru.

 

vip 2012

Tineri au realizat pe langa aceste laboratoare si spectacole in alte realitati in Vrancea: duminica 26 august au facut companie  tinerilor de la Centrul Sf. Maria Golesti, marti 28 august in Parcul Central din Focsani in cadrul initiativei Biblioteci de Vacanta , joi 30 la Centrul Danut Brosteni, si sambata 1 septembrie la Biroul de module Familiale Dumbraveni iar dupa amiaza in Spitalul din Panciu.

Accesand acest link puteti citi jurnalul grupului:

http://www.vip-missione.org/diari/ROMANIA2012.pdf

Le multumim pentru entuziasmul, energia si placuta companie in aceste zile  si pentru donatai facuta! Va asteptam in curand pentru a folosi impreuna “nasul rosu”!

Ziua urmatoare a inceput Circus Smile: Invata prin arta! Proiect care a prevazut un curs de formare pe tema pedagogia circului social adresat cadrelor didactice di finnatat de Fundatia Altamane.

vanni

Cursul a permis participantilor de a axperimenta rolla bolla, mingi, clave, foulard, farfurii chinezesti, diablo, sfera de echilibrism si multe alte lucruri.

La sfarsitul luni octombrie se va realiza cea de-a doua parte din proiect care prevede o alta saptamana de formare. Uram entuziasm si o participare majora la acesta incredibila ocazie. Pe langa acestea multumim simpaticului jongler profesionist Vanni Spataro pentru profesionalitatae care a demostrato pe durata cursului.

Insa vizitele nu s-au terminat aici: de luni 3 septembrie  pana sambata 15 ne-au facut companie Diana si Gloria, 2 voluntare prin campul de lucru si solidarietate organizat de IBO Italia. Tinerele pe langa faptul ca au fost alaturi de copii de la Centrul Pinocchio, au zugravit camera dedicata copiilor mici cu desene viu colorate. Le adresam si lor un multumesc pentru pretiosul contribut!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top