Partea grea este riabitursi de propria lor situație

bianca.jpgÎn termen de câteva ore ne-am găsit în mijlocul țărilor necultivate, arse de soare, drumuri de tara si carute trase de cai.
Se pare ca pas cu pas înapoi în timp, dar nu, am fost doar în Panciu.
Din primul moment ne-am simțit ca acasă, acesta va fi, pentru că este o țară mică, sau pentru oameni minunați care ne-au salutat.
Fericirea de a vedea copiii zâmbet pur și simplu, simplitatea care ne-a învățat atât de mult și-a colorat zilele noastre.

Deci, zilele au trecut repede , și după o călătorie cu trenul lung , care a fost o aventură , am ajuns în București .
Printre cele mai mari palate și la fântânile , care ascunde sărăcia gri a orasului , ne-am întâlnit cu nasul roșu simplu încearcă să coloreze și să aducă un zâmbet la tot ce are în mod normal nici o culoare .
Și numai atunci când am ajuns acolo în cele din urmă ne-am dat seama cu adevărat că nu este chiar dificil de a merge , de a face , dar ea a venit înapoi , te obișnuiești cu propria lor situație cu diferite idei și imagini .
Cei mici să înțeleagă ceea ce le spunem , pentru că ei nu au experimentat ceea ce am văzut , simțit , emoțiile noastre , sentimentele , impresiile care sunt încă închise în interiorul nostru .
Acum ne rămâne nedumerit de a asculta ceea ce spun unii oameni , cum ar fi a face haz de oamenii mai puțin norocoși și privi înapoi și cred că le-am comis aceste erori , dar, datorită această experiență care ne-a dat atât de mult , încât ne-a făcut să crească , o bit „, ne-am schimbat .
Acum suntem doar în mintea noastră pentru a le , copiilor , zâmbetele lor , îmbrățișări lor , jocuri fapte împreună , emoțiile și dorința de a merge acolo și să ne îmbogăți simplitatea locului .
Nu e ușor să scrie un articol despre ceea ce am văzut și simțit , pentru că sunt lucruri pe care le simt în interiorul , tot confuz , împrăștiate , care rulează în vrac în capetele noastre … și … nu este ușor de a lua zborul , uita-te la ei și să scrie pe o foaie care în mod expres !

Alb, Cecilia și Francisco, participanții la schimbul de acțiune 1-2008

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top