Zilele orasului Panciu: 24 – 25 Septembrie 2011

zilele orasului 2011

Standul nostru colorat a participat la a noua ediţie a sărbătorii tradiţionale a oraşului Panciu care a avut loc weekend-ul trecut, pe strada principală.

Cele patru zile de sarbatoare, organizate de către Primaria Panciu, Consiliul Local şi Casa de Cultură Panciu, s-au caracterizat printr-o succesiune de evenimente artistice şi sportive, un festival de artă religioasă la mănăstirea Valea Brazi, momente muzicale tradiţionale şi moderne, si s-au incheiat cu focuri de artificii. Numeroasele standuri aflate pe strada principala a orasului au fost asediate de sute de oameni, în seara finală a evenimentului.

Sâmbătă şi duminică, Centrul de Zi Pinochio a dat contribuţia sa evenimentului prin expunerea celor mai frumoase lucrari ale copiilor şi prin realizarea unor activitati, ce au animat după-amiezile copiilor prezenti. Face painting, baloane colorate si bule de sapun uriaşe au dat contur petrecerii şi, nu în ultimul rând, a fost o bună ocazie de a deschide centrul în inima orasului atrăgând atenţia trecătorilor şi aratand activităţile noastre de zi cu zi pentru toţi participantii la eveniment.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top